Hoofdpagina Uw kopers een fotorealistisch beeld geven van hun toekomstige woningen? 3D Plattegrond tekening geeft kopers een duidelijke blik in de woning en maakt een positieve indruk op de potentiële koper. Daarmee wordt de fantasie van de koper geprikkeld waardoor de woning sneller in aanmerking komt voor de zo belangrijke bezichtiging!
Steeds meer makelaars maken gebruik van deze digitale technieken om hun woningaanbod te presenteren.

3D Plattegrond


3D Plattegrond is een soort interieur impressie waar uw woning in zijn geheel van bovenaf in beeld wordt genomen. Dat geeft uw koper een mooi ruimtelijk overzicht.
Strenge concurrentie op woningmakrt dwinkt makelaars om hun woningaanbod beter te presenteren. Er worden allerlei middelen gebruikt om de advertentie op te laten vallen. Digitale visualisatie van uw woning is een simpel en goedkoop middel om uw advertentie te verbeteren. 3D Plattegrond maakt betere indrukt dan een bouwtekening. Mooie gekleurde beelden helpen uw potentiele koper uw advertentie te onthouden. Daarmee vergroot u uw kans op snellere verkoop! Tegenwoordig kunt u ook zelf uw 3D Plattegrond gratis online tekenen. Dat kan bijna iedereen doen zonder speciale kennis van een bepaalde programma etc. Dit kost meer tijd uiteraard. Moch u toch kiezen voor een professionele 3D Plattegrond van hogere kwaliteit, dan bent u altijd welkom bij 3D Promotion! Wij maken een fotorealistische 3D Plattegrond van uw woning in 48uur!
Wat hebben we van u nodig om een 3D Plattegrond te maken van uw woning?
- een plattegrond tekening (bouwtekening of een handschets met afmetingen)
- adresgegevens van de lokatie (straatnaam, huisnummer, plaats);
- eventuele foto's van de lokatie;
3D Plattegrond (klik voor grotere afbeelding)

3D Plattegrond (Grotere afbeelding) 3D Plattegrond (Grotere afbeelding)